Losonczi Gábor országos diákolimpia bajnokunk, válogatott atléta

" Azért szerettem ebbe az iskolába járni, mert az életem az atlétika, és az itt eltöltött tesiórák során sokat segített a fejlődésben az akkori testnevelő tanárom, Berta Adrien. Bármilyen problémám volt, hozzá mindig fordulhattam, akár a sport terén voltam mélyponton, akár magánéleti problémám volt. Talán ez a sok segítség és gondoskodás segített hozzá ahhoz, hogy számos rangos versenyen vehettünk részt együtt, ahonnan kivétel nélkül aranyéremmel tértünk haza. A későbbiek során természetesen a sok gyakorlás és edzés mellett ez segített hozzá ahhoz, hogy a magyar válogatott színeiben versenyezhessek!

Petrecz Edina (volt Corvinos diák)

" Én azért jelentkeztem ebbe az iskolába, mert az alaptantárgyak mellett betekinthettem a közgazdaság és marketing ismeretek világába is. Utólag elmondhatom, hogy a legjobb döntés volt. Jelenleg szervezőként dolgozok a fővárosban, és az alapköveket ettől az iskolától kaptam. Olyan tanárok tanítottak, akik mind nyomot hagytak az életemben, és szeretettel gondolok vissza mindenkire! A lényeget utoljára hagytam, hisz az iskolának köszönhetően immáron 16 éve, hogy kaptam egy legjobb barátnőt is. Mindig mondták, hogy majd visszasírjuk az iskolás éveket. Nem tévedtek!"

Bánki-Horváth Sarolta (volt Corvinos diák)

5 teljes évig jártam a Corvinba, és ez alatt az 5 év alatt nagyon sok élményt szerezhettem. Megtanulhattam egy nagyon jó szakmát kiváló tanároktól, akik mindig arra törekedtek, hogy mi, diákok megértsük a választott szakmákat. Versenyeken vehettem részt, ami nemcsak arról szólt, hogy megnyerjünk valamit, hanem tanulhattam is belőle. A Corvinba nemcsak tanulni jártam, hanem a jövőmet építeni. Sok kedves tanár volt az 5 év alatt, akikhez bátran fordulhattam ha bármilyen problémám volt, legyen az iskolai vagy személyes probléma. Nekem a Corvin nemcsak egy kiváló szakmát és érettségit adott, hanem igaz barátokat, akikkel a mai napig is tartom a kapcsolatot. Ebben az iskolában találtam rá a szerelemre is. Sok kiránduláson vehettem részt, pl. Mártélyra, Erdélybe. A Corvin által lettem tagja a Gastro-ker tanodának mint tanuló, a későbbiekben pedig önkéntes felnőttként maradtam is

Visszahívást kérek
close slider

Kapcsolatcaptcha


Skip to content