Jelenlegi hely

Címlap » Diákönkormányzat

Diákönkormányzat munkájának bemutatása

2018-2019-es tanév 

2018. szeptemberében tartotta alakuló ülését iskolánk Diákönkormányzata. Ekkor meghatároztuk a tanév menetrendjét és a főbb irányvonalakat. Első lépésben megerősítettük a Diákönkormányzat elnöki posztján Herke Jánost, 12.A osztályos tanulót. János a városi diákönkormányzatban végzett munkájából adódóan sok tapasztalattal rendelkezik, és így igyekszik a Corvin diákéletét is felpezsdíteni, valamint megszervezni egy jól működő diákönkormányzatot.

Azt tervezzük, hogy minden második héten összeülnek a az osztályok delegáltjai és ülést tartanak. Minden osztályból továbbra is legalább két fő diákönkormányzati tagot várunk az összejövetelekre. Sajnos minden diák részvételét  megnehezíti, hogy a szakközépiskolások csak minden második héten vannak iskolában.

Idén mindenképpen szeretnénk megszervezni a Bólé-bulit, ahol a kilencedikes osztályok egy játékos vetélkedő keretében mérhetik össze tudásukat.

Novemberben többször találkozunk majd, mert az iskolai dolgozóinak gyermekei részére Mikulás ünnepséget szervezünk 2018. december 6-ra. Ez egy kreatív, kézműves foglalkozás lesz terveink szerint, amit kicsik és nagyok egyaránt élvezhetnek és évek óta meglévő hagyomány az iskolánkban.

 Lelkesen készülünk a 2019. februárjában rendezendő Corvin bálra. Ott a Bálkirály és Bálkirálynő választás lebonyolítása lesz a fő feladaunk, 4 fő szavazatszedő és két fő szavazatszámláló diák bevonásával.

 Az iskolaudvar élhetőbbé tétele még mindig nem megoldott, de egyértelmű igény van rá a diákok felöl. Szeretnénk ebben az ügyben ötletekkel előállni a tanévben.

 Összességében igyekszünk fellendíteni a diákéletet a Corvinban és érdekeltté tenni a diákokat saját iskolai életük szervezésében, érdekképviseletében.

Mai névnap

2019, szeptember 17 - 06:27, Zsófia

Esemény naptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Képgaléria

HATÁRTALANUL...

Szakmák éjszakája

EU Szakképzési Hét

Mobil Alkalmazás