Jelenlegi hely

Címlap

 

Kissné Batonai Anna igazgatóhelyettes:

Hogyan értékeli a 11. a osztály -Szani Mariann tanárnő által összeállított- műsorát?

A 11.b osztály műsorát? Nekem nagyon tetszett, újszerű volt. Amit a tanárnő az elején elmondott, az nagyon újszerű volt. Nem szoktak a tanárok szerepelni, egyébként maga a műsor tartalma is kiváló volt. Úgy gondolom, hogy az ünnephez méltó volt, és a fiatalok is készültek rá. Nagy örömmel vettem, hogy sokan nem is olvasták, hanem megtanulták ezt a kicsi szöveget, így a kettő együtt, a tanárnő meg a 11. osztály nagyon színvonalas műsort tartott.

 

A kolléganők és kollégák mennyire voltak segítőkészek ennek a színvonalas 1848. március 15-i project-napnak a megszervezésében?

Úgy érzem, mindenki kivette a részét: a gyerekek is, és a kollegák is. Az osztályok az osztályfőnökeik segítségével, irányításaival végezték a munkát. A Magyarország alkotta megyék hungarikumainak összegyűjtésében szintén nagy szerepük volt az osztályfőnököknek és a diákoknak is, úgyhogy én úgy érzem, hogy mindenki kivette a részét a megvalósításból

 

Hogyan értékeli az iskola tanulóinak a hozzáállását az ünnephez?

  Ez mindig változó; nagy örömmel tapasztaltam, hogy itt, akik ebben a nagy teremben voltak, figyeltek. A népdalkórus, ugye, nem ennek a korosztálynak a zenéje, és mégis figyelemmel kísérték a műsorát, a végén megtapsolták a szereplőket, nem volt kifütyülés, ez is nagy szó. Úgy gondolom, mindenki átérezi a március 15-i esemény komolyságát és mélységét, és ehhez méltóan nézte végig a műsort. Itt, a 8. teremben lévő tanulók ötösre vizsgáztak. Kint, a Barantás bemutatónál  már rá kellett szólnom egy-két diákra, mert üvöltve nézte őket, de lehet, hogy ez is hozzá tartozik. Meglehet, csak nekem volt egy kicsit sok a kiabálás, ott kellett csillapítani őket.


Szani Mariann tanárnő:

 

Mennyire volt könnyű ezzel az osztállyal dolgozni?

 Nem volt nehéz. Az elején egy kicsit küzdöttünk, de aztán jó lett. Kicsikét törni kellett az ellenállást, de aztán jó volt.


Mennyire van megelégedve az osztálynak a műsoron és a próbákon nyújtott erőfeszítésével?

Megtették, amit kellett. Nyilván diákok, szóval a próbákon  előfordul kis lazulás, de mire kell, addigra komolyan vették.

 

Hogy viszonyult az osztály a Nemzeti ünnephez és a műsor megtanulásához?

Először nem tudták, hogy ők lesznek a kiválasztottak  ezért volt az elején egy kis küzdés, de aztán nem volt semmi baj. Tehát megcsinálták. Meg is tanulták és szerintem jól sikerült a műsort előadni.


                  

 

 

 

 

                                                                                                                                               Törpi

Mai névnap

2019, július 24 - 09:10, Kinga,Kincső

Esemény naptár

h k s c p s v
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Képgaléria

HATÁRTALANUL...

Szakmák éjszakája

EU Szakképzési Hét

Mobil Alkalmazás